Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g frunze de busuioc proaspăt (aprox. 4 fire, 40 frunze)
- 6 fire pătrunjel proaspăt (aprox. 60 frunze)
- 30 g pecorino
- 30 g roșii deshidratate
- 140 g ceapă
- 2 căței de usturoi
- 30 g ulei de măsline
- 455 g carne tocată de vită
- 410 g pulpă de roșii, din conservă
- 1215 g apă, împărțită
- 1 linguriță concentrat pastă de vită
- 1 ½ linguriță sare, împărțită
- 1 priză piper măcinat
- 355 g orez alb, tip basmati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 2163.2 kJ / 517 kcal
- Protein
- 21.1 g
- Sacharidy
- 58.2 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 7.4 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 884.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tocăniță de pui, cu fasole roșie și cartofi dulci
45 min
Ragù de vită cu paste
30 min
Spaghete cu pui, busuioc și ardei roșii copți
35 min
Salată Cobb
1 Std.
Lasagne cu pui și ciuperci
1 Std. 55 Min
Penne cu ton
30 min
Tocăniță de pui, cu roșii și busuioc
35 min
Paste cu pui, ciuperci și fasole verde
40 min
Submarine cu chifteluțe
55 min
Escalop de cartofi
2u. 30min
Piept de pui în sos pizzaiola
30 min
Cartofi Dauphinoise
50 min