Kompatibilní verze
Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bundt
- 110 g unsalted butter, cut into pieces
- gluten free flour, to dust
- 2 eggs
- 140 g caster sugar
- 10 g grapeseed oil
- 100 g gluten free cornflour
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 pinch salt
- ½ tsp gluten free baking powder
Lemon glaze
- 75 g pure icing sugar
- 10 g lemon juice
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1608.5 kJ / 384.4 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 51.9 g
- Tuk
- 18.8 g
- Nasycený tuk
- 10.2 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 56.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dark chocolate cookies with cream cheese filling
2hod. 30min
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1 Std. 40 Min
Fermented beetroot dip
25h
Chocolate chip gluten-free loaf
1 godz. 10 min
Mini chocolate bundts
45 Min
Coppa del nonno
5min
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter)
15min
White chocolate and tropical trifle
1 Std. 45 Min
Pani popo (Samoan coconut buns)
3 godz. 25 min
Gluten-free Sponge Cake
1 godz. 10 min
Ginger fluff
50 Min
Better banana cake
45 Min