Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze
TM6 TM5 TM31

Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze

5.0 (3 hodnocení)

Suroviny

Bundt

  • 110 g unsalted butter, cut into pieces
  • gluten free flour, to dust
  • 2 eggs
  • 140 g caster sugar
  • 10 g grapeseed oil
  • 100 g gluten free cornflour
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 1 pinch salt
  • ½ tsp gluten free baking powder

Lemon glaze

  • 75 g pure icing sugar
  • 10 g lemon juice

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1608.5 kJ / 384.4 kcal
Protein
4 g
Sacharidy
51.9 g
Tuk
18.8 g
Nasycený tuk
10.2 g
Vláknina
1.5 g
Sodík
56.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty