Zařízení & příslušenství
Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze
Příprava 10min.
Celkový 35min.
6 portions
Suroviny
Bundt
-
unsalted butter cut into pieces110 g
-
gluten free flour to dust
-
eggs2
-
caster sugar140 g
-
grapeseed oil10 g
-
gluten free cornflour100 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
salt1 pinch
-
gluten free baking powder½ tsp
Lemon glaze
-
pure icing sugar75 g
-
lemon juice10 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
56.4 mg
Protein
4 g
Kalorie
1608.5 kJ /
384.4 kcal
Tuk
18.8 g
Vláknina
1.5 g
Nasycený tuk
10.2 g
Sacharidy
51.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Mini cakes
15 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Traditional gluten free French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Peanut Butter
5 Min
Fresh fruit tart (Thermomix®️ Cutter)
Keine Bewertungen
Spiralized Tortilla
35 Min
Gwinganna Barramundi escabeche
45 Min
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4 Std. 25 Min
Mini Gugelhupf bundts
2 Std.
Hazelnut Truffles
1 Std. 30 Min
Chocolate Lava Cake with Mocha Ice Cream
8 Std. 30 Min
Zucchini Cupcakes with Cream Cheese Frosting
1 Std. 20 Min
Gluten Free Brownies
1 Std. 20 Min
Best ever carrot cake
1 Std. 35 Min