Kompatibilní verze
Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bundt
- 110 g unsalted butter, cut into pieces
- gluten free flour, to dust
- 2 eggs
- 140 g caster sugar
- 10 g grapeseed oil
- 100 g gluten free cornflour
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 pinch salt
- ½ tsp gluten free baking powder
Lemon glaze
- 75 g pure icing sugar
- 10 g lemon juice
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1608.5 kJ / 384.4 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 51.9 g
- Tuk
- 18.8 g
- Nasycený tuk
- 10.2 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 56.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1h
Yellow chicken curry with rice
1h
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM6)
Pas d’évaluation
Pastrami
22h 30min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11 Std. 20 Min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Portuguese-style crème brûlée
25 min
Grace's family biscuits
45min
Oyster Mushroom and Champagne Risotto
35 Min
Browned lamb mince
20 min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15 min
Thirty second whole orange cake
1h 15 min