Ratatouille Galette

Ratatouille Galette

Žádné hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 30min.
4 portioner

Suroviny

Smördeg
  • smör i bitar (1-2 cm), kyld
    150 g
  • vetemjöl plus extra för mjölning
    300 g
  • vatten kall, plus extra till deg
    90 g
  • salt
    ½ tesked
Topping
  • zucchini oskalade, ändarna borttagna (2-3 zucchinis)
    350 g
  • plommontomater hel (se tips)
    350 g
  • torkade tomater avrunnen (1 burk med 250 ml)
    190 g
  • vatten
    30 g
  • färsk gräslök klippt med sax (1 påse)
    10 g
  • salt plus extra för smaksättning
    ½ tesked
  • vetemjöl för mjölning
  • nymalen svartpeppar
    1 nypa
  • riven parmesanost
    60 g
  • mjölk för glasering
  • färska basilikablad
    10

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 622 mg
Protein 17 g
Kalorie 3572 kJ / 856 kcal
Tuk 59 g
Vláknina 5 g
Nasycený tuk 23 g
Sacharidy 61 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše