Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g dovlecel, bucăți (4 cm)
- 50 g ceapă, sferturi
- 1 cățel de usturoi
- 40 g unt nesărat, bucăți
- 40 g ulei de măsline
- 320 g orez pentru risotto
- 70 g vin alb
-
1
cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l)
nebo 1 linguriță concentrat pastă de legume - 680 g apă
- ½ linguriță sare de mare
- ¼ linguriță piper negru măcinat
- 75 g brânză feta, cuburi (1 cm)
- 6 frunze busuioc proaspăt, mărunțit fin
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 2163 kJ / 517 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Sacharidy
- 66.5 g
- Tuk
- 23.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Budincă de orez
50 min
Pătrățele cu brânză și legume
40min
Mămăligă cremoasă
25min
Salată de pui și spanac, cu bulgur
Žádné hodnocení
Cartofi cu sos de iaurt
40min
Cuburi rumenite de carne de pui
15min
Frittata din cartof dulce cu sos de coriandru și chilli
1 Std. 35 Min
Risotto cu ciuperci și spanac
55 Min
Paste Orecchiette cu pesto de avocado
35min
Smoothie proteic cu fulgi de ovăz
5min
Farfalle cu măsline și mozzarella
30min
Cartofi cu usturoi și chimen
1h