Korean barbecue pork with rice salad

Korean barbecue pork with rice salad

3.0 3 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 portion

Suroviny

Korean barbecue sauce and pork
  • water
    80 g
  • AU cornflour, with wheat
    1 tsp
  • garlic clove
    2
  • red chilli, long trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
    1
  • ginger, fresh root peeled
    3 cm
  • soy sauce
    40 g
  • rice vinegar
    50 g
  • brown sugar
    60 g
  • pork tenderloin trimmed (see Tips)
    350 - 400 g
Rice salad
  • white cabbage cut into pieces (5 cm)
    100 g
  • Asian greens (approx. 200 g), stems and leaves separated
    1 - 2 bunches
  • rice, white, type jasmine
    250 g
  • water
    900 g
  • salt plus extra to season
    1 tsp
  • egg (from chicken) lightly beaten
    2
  • black pepper, ground to season
  • bean sprout, fresh
    130 g
  • red pepper cut into matchsticks
    1
  • coriander, fresh leaves only, for garnishing
    2 - 3 sprigs
  • sesame seed, black
    1 - 2 tsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1464.7 mg
Protein 35.8 g
Kalorie 1966.8 kJ / 468.3 kcal
Tuk 5.3 g
Vláknina 4.9 g
Nasycený tuk 1.3 g
Sacharidy 66.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací

Mohlo by se vám také líbit...