Korean barbecue pork with rice salad
TM6 TM5 TM31

Korean barbecue pork with rice salad

3.0 (3 hodnocení)

Suroviny

Korean barbecue sauce and pork

  • 80 g water
  • 1 tsp AU cornflour, with wheat
  • 2 garlic clove
  • 1 red chilli, long, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
  • 3 cm ginger, fresh root, peeled
  • 40 g soy sauce
  • 50 g rice vinegar
  • 60 g brown sugar
  • 350 - 400 g pork tenderloin, trimmed (see Tips)

Rice salad

  • 100 g white cabbage, cut into pieces (5 cm)
  • 1 - 2 bunches Asian greens (approx. 200 g), stems and leaves separated
  • 250 g rice, white, type jasmine
  • 900 g water
  • 1 tsp salt, plus extra to season
  • 2 egg (from chicken), lightly beaten
  • black pepper, ground, to season
  • 130 g bean sprout, fresh
  • 1 red pepper, cut into matchsticks
  • 2 - 3 sprigs coriander, fresh, leaves only, for garnishing
  • 1 - 2 tsp sesame seed, black

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1966.8 kJ / 468.3 kcal
Protein
35.8 g
Sacharidy
66.3 g
Tuk
5.3 g
Nasycený tuk
1.3 g
Vláknina
4.9 g
Sodík
1464.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty