
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Korean barbecue sauce and pork
- 80 g water
- 1 tsp AU cornflour, with wheat
- 2 garlic clove
- 1 red chilli, long trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 3 cm ginger, fresh root peeled
- 40 g soy sauce
- 50 g rice vinegar
- 60 g brown sugar
- 350 - 400 g pork tenderloin trimmed (see Tips)
Rice salad
- 100 g white cabbage cut into pieces (5 cm)
- 1 - 2 bunches Asian greens (approx. 200 g), stems and leaves separated
- 250 g rice, white, type jasmine
- 900 g water
- 1 tsp salt plus extra to season
- 2 egg (from chicken) lightly beaten
- black pepper, ground to season
- 130 g bean sprout, fresh
- 1 red pepper cut into matchsticks
- 2 - 3 sprigs coriander, fresh leaves only, for garnishing
- 1 - 2 tsp sesame seed, black
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 468.3 kcal / 1966.8 kJ
- Protein
- 35.8 g
- Tuk
- 5.3 g
- Sacharidy
- 66.3 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Sodík
- 1464.7 mg
Alternativní recepty
Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
40min
Mushroom Fettuccini
40min
Sunflower Butter
25min
Ghostly Pizza
2hod. 10min
Korean Bo ssam
29hod. 20min
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing (TM6)
10min
Footy finals hot dogs
1hod. 40min
Beetroot potato patties with yoghurt dip
1hod.
Salmon and Leek Parcel with Rice
1hod.
Black garlic and onion jam
55min
Gluten Free Pancakes and Waffles
45min
Turkish Eggs (Çılbır)
35min