![Korean barbecue pork with rice salad Korean barbecue pork with rice salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C37096BC-EADF-4B94-8E51-968FCF6ECC39/Derivates/52C6078D-110D-4284-85DD-856F9EF2C62F.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Korean barbecue sauce and pork
- 80 g water
- 1 tsp AU cornflour, with wheat
- 2 garlic clove
- 1 red chilli, long, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 3 cm ginger, fresh root, peeled
- 40 g soy sauce
- 50 g rice vinegar
- 60 g brown sugar
- 350 - 400 g pork tenderloin, trimmed (see Tips)
Rice salad
- 100 g white cabbage, cut into pieces (5 cm)
- 1 - 2 bunches Asian greens (approx. 200 g), stems and leaves separated
- 250 g rice, white, type jasmine
- 900 g water
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 2 egg (from chicken), lightly beaten
- black pepper, ground, to season
- 130 g bean sprout, fresh
- 1 red pepper, cut into matchsticks
- 2 - 3 sprigs coriander, fresh, leaves only, for garnishing
- 1 - 2 tsp sesame seed, black
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1966.8 kJ / 468.3 kcal
- Protein
- 35.8 g
- Sacharidy
- 66.3 g
- Tuk
- 5.3 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 1464.7 mg
Alternativní recepty
Crispy Roast Pork Belly
4 Std. 25 Min
Swedish 'Meatballs' with Cauliflower Purée and Gravy
1h 40min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8 Std. 50 Min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM6)
1h 10min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2h 10min
Italian "Baked" Beans
1h 15 min
Guacamole
5 分钟
Holiday Brisket
6h 55min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM6)
45p
Onion Tart (TM6)
1h
Ham and cheese canelé
49 Std.
Avocado with egg and salmon tartare
45p