Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
TM6 TM5

Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa

4.5 ( 2 hodnocení )

Suroviny

  • 1 jalapeño pepper cut into pieces (3 cm)
  • 115 g red onion quartered
  • 45 g spring onion cut into pieces (3 cm)
  • 3 garlic clove
  • 30 g cilantro, fresh leaves and tender stems, cut into pieces (3 cm)
  • 30 g olive oil
  • 75 g lime juice
  • 60 g grapefruit juice
    nebo 60 g orange juice
  • 1 tsp oregano, dried
  • 1 tsp chili, dried, flake
  • 1 tsp cayenne pepper, ground
  • 1 tsp cumin, ground
  • 1 ½ tsp salt
  • 225 zucchini diced (3 cm.)
  • 225 g zucchini yellow diced (3 cm.)
  • 225 g mushroom, fresh sliced
  • 4 salmon fillet, fresh, skin on or skinless skin on or skinless (200 g each)
    nebo 4 salmon fillet, fresh, skinless skin on or skinless (200 g each), fully defrosted
  • 500 g cherry tomato
  • 60 g tomato purée (concentrate)
  • ¼ tsp pepper, ground
  • 1 avocado (approx. 300 g), diced
  • 1 lime cut into wedges
  • cilantro, fresh to garnish

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2850.4 kcal / 11925.8 kJ
Protein
208.9 g
Tuk
68.5 g
Sacharidy
358.9 g
Vláknina
121.6 g
Nasycený tuk
11.8 g
Sodík
5474.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty