Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour le saladier
- 220 g d'eau, à température ambiante
-
1
c. à café de sucre en poudre (volitelně)
nebo 1 c. à café de poudre de malt (volitelně) -
20
g de levure boulangère fraîche, émiettée
nebo 8 g de levure boulangère sèche (2 c. à café rases) - 400 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1835.3 kJ / 438 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 75.5 g
- Tuk
- 9.8 g
- Vláknina
- 3.2 g
Alternativní recepty
Baguette tradition
15 Std. 25 Min
Pain de campagne
3h 45 min
Petits beignets chocolat et noisettes
3h 10min
Purée mousseline
40min
Glace sundae nappage caramel
3h 35min
Brioche tressée
14h 40min
Pains de semoule Matlouh
2 Std. 10 Min
Pâte à pizza italienne
2 godz. 5 min
Pâte à crêpe vanillée
1h 40min
Pains à burgers américains
3 godz. 15 min
Brioche Nanterre
4 godz. 15 min
Chantilly
5 min