Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Umplutura cu carne
- 180 g ceapă, sferturi
- 1 cățel de usturoi
- 30 g ulei de măsline
- 400 g carne tocată (ex. vită, curcan sau porc), desfăcută
- 250 g piure de roșii
- 1 priză sare de mare
- 2 lingurițe oregano uscat
- 10 măsline negre fără sâmburi, tăiate sferturi pe lungime
Sosul de 'brânză'
- 100 g ghee
- 400 g lapte de cocos, (ambalaj de carton, nu conservă)
- 4 linguri făină de arorut
- 4 lingurițe zeamă de lămâie
- 1 ½ linguriță sare de mare
- 1 linguriță usturoi granulat
- 2 ouă mari (63-73 g)
Topping
- 300 - 400 g cartof dulce, descojit (aprox. 1 cartof mediu)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 3537 kJ / 845 kcal
- Protein
- 27.6 g
- Sacharidy
- 40.4 g
- Tuk
- 63.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tocăniță de pui, cu fasole roșie și cartofi dulci
45 Min
Sushi cu fructe de mare și cremă de brânză
1 Std. 20 Min
Pește char cu tapenadă de măsline și legume cu castraveți și cartofi
50 Min
Caserolă cu rață și legume
1 Std.
Pere Sous-vide, cu sos de scorțișoară
Žádné hodnocení
Pissaladière
Žádné hodnocení
Tocană mexicană de pui
40 Min
Tocană de legume tex-mex
1 Std. 15 Min
Cambulă gătită la aburi, cu sos de roșii
30 Min
Spaghette cu sos bolognaise cu ciuperci
45 Min
Chiftele din carne de miel în stil grecesc (Keftethes)
40 Min
Tocană de miel cu mentă, cu legume gătite la aburi
Žádné hodnocení