迷迭香大蒜千層麵包
TM6 TM5

迷迭香大蒜千層麵包

4.0 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 80 克 帕瑪森起司 ,切塊,約3公分
    nebo 帕達諾乾酪
  • 2 粒 蒜頭
  • 1 枝 新鮮迷迭香 ,只取葉子
    nebo 2 茶匙 乾燥迷迭香
  • 5 克 新鮮巴西利葉
  • 45 克 無鹽奶油 ,切塊,室溫軟化
  • ¾ 茶匙 鹽
  • 140 克 牛奶
  • 1 茶匙 糖
  • 15 克 新鮮酵母 ,剝塊
    nebo 1 茶匙 乾酵母粉
  • 280 克 高筋麵粉
  • 1 顆 蛋
  • 20 克 無鹽奶油 ,切塊,室溫軟化,多備一些抹油用

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1423.5 kJ / 340.2 kcal
Protein
12.7 g
Sacharidy
39.4 g
Tuk
14.6 g
Nasycený tuk
8.7 g
Vláknina
2 g
Sodík
600 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty