Zařízení & příslušenství
迷迭香大蒜千層麵包
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
6 人份
Suroviny
-
帕達諾乾酪帕瑪森起司 ,切塊,約3公分80 克
-
蒜頭2 粒
-
2 茶匙 乾燥迷迭香新鮮迷迭香 ,只取葉子1 枝
-
新鮮巴西利葉5 克
-
無鹽奶油 ,切塊,室溫軟化45 克
-
鹽¾ 茶匙
-
牛奶140 克
-
糖1 茶匙
-
1 茶匙 乾酵母粉新鮮酵母 ,剝塊15 克
-
高筋麵粉280 克
-
蛋1 顆
-
無鹽奶油 ,切塊,室溫軟化,多備一些抹油用20 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
600 mg
Protein
12.7 g
Kalorie
1423.5 kJ /
340.2 kcal
Tuk
14.6 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
8.7 g
Sacharidy
39.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
慶祝蛋糕TIY
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan