Crème-dessert au caramel
TM6 TM5

Crème-dessert au caramel

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

Caramel

  • 70 g de sucre
  • 30 g d'eau

Crème-dessert

  • 225 g de fromage à la crème à température ambiante, en cubes
  • 355 g de lait concentré non sucré (environ 1 boîte)
  • 385 g de lait concentré sucré (environ 1 boîte)
  • 115 g de fromage Pepper Jack coupé en morceaux (12 mm/½ po) (volitelně)
  • 5 œufs de gros calibre
  • 60 g de sucre
  • 1200 g d'eau

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1460 kJ / 349 kcal
Protein
14 g
Sacharidy
39 g
Tuk
16 g
Vláknina
0 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty