Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Weizenmehl, glatt
- 1 Prise Salz
- 100 g Butter, in Stücken
- 30 g Vanillezucker
- 3 Ei (Größe M)
- 500 g Maroni, gegart, geschält
- 20 - 30 g Rum
- 1 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 120 g Feinkristallzucker
- 400 - 500 g Sauerrahm
- 100 - 125 g Crème fraîche
- 10 - 20 g Mandelblättchen
- 2 EL Marmelade z.B. Preiselbeer, Marille oder Zwetschke
- Staubzucker, zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1539 kJ / 368 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 58 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schokomousse-Biskuitroulade
2 Std. 30 Min
Vanillekipferl-Tiramisu im Glas
4 Std.
Herzkuchen mit Schokomousse
5h
Topfentorte mit Streusel
1h 55min
Maroni Mousse au chocolat
15 Min
Topfen-Mohn-Torte mit Äpfeln
2 Std.
Maroni-Linsenaufstrich mit Champignons
25 Min
Karottentorte mit Zuckerguss
3 godz. 10 min
Maronicreme
15 Min
Bratapfeltiramisu mit Manner Löffelbiskuit
2 Std. 20 Min
Reisnudeltopf mit Huhn und Gemüse
45 Min
Schneller Maroni-Kuchen mit Nüssen & Schoko
1 Std.