Kompatibilní verze
Cocktail de Prosecco e mirtilos e canapés de camarão
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pão p/ canapés
- 180 g água
- 70 g leite
- 30 g açúcar
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 500 g farinha tipo 65
- 50 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 10 g sal
Mousse de camarão
- 150 g camarão cozido
- 1 c. chá de sumo de limão
- 100 g queijo-creme
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
Aperitivo de mirtilos
- 250 g mirtilos
- 1 c. sopa de açúcar
- 1 c. sopa de sumo de limão
-
350
g espumante Prosecco
nebo 350 g espumante - Cubos de gelo q.b. p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 4 copos
- Kalorie
- 14406.3 kJ / 3443.2 kcal
- Protein
- 108.7 g
- Sacharidy
- 465.9 g
- Tuk
- 98.7 g
- Nasycený tuk
- 29.5 g
- Vláknina
- 20.8 g
- Sodík
- 5888 mg
Alternativní recepty
Ponche do terror
Keine Bewertungen
Capão com recheio de miúdos e de castanhas e batatas de rebolão
11h 40 min
Margaritas de coco
55 min
Sopa de cebola
1h 10min
Empadões de carne picada com puré de favas
1h 35 min
Sopa de legumes à italiana (Ditalini) - TM6
Keine Bewertungen
Marinada Tandoori
10 Min
Caldo de carne líquido
3h 50 min
Creme de abóbora com caril
35 Min
Pernil com batatas e maçã
14 Std.
Red velvet com gelado
9u.
Recheios para sanduíches
5 min