
Zařízení & příslušenství
Italský ořechový dort
Příprava 20min
Celkový 1hod.
8 porcí
Suroviny
Těsto
-
loupaných vlašských ořechů200 gramů
-
másla změklého125 gramů
-
cukru120 gramů
-
vejce1
-
citrónové kůry3 čajové lžičky
-
rumu2 polévkové lžíce
-
polohrubé mouky100 gramů
-
kypřicího prášku do pečiva½ balíčku
Sirup
-
citrónové šťávy40 gramů
-
krystalového cukru55 gramů
-
vlašský ořech, loupaný pár kousků, půlek, na ozdobení
-
cukr moučka na posypání
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
461 kcal /
1930 kJ
Protein
5.9 g
Tuk
31 g
Sacharidy
34.6 g
Vláknina
2 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Ořechové speciality
11 recept
Česká republika
Česká republika