Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 gramů vody
- 400 gramů dýně hokkaidó, bez semínek, na kousky (2–3 cm)
- 10 gramů čerstvého droždí
- 250 gramů hladké mouky
- 15 gramů cukru
- 300 gramů polohrubé mouky
- 50 gramů mléka
- 50 gramů másla, na kousky
- 15 gramů soli
- hladká mouka, na pomoučnění
- 2 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1799 kJ / 430 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Sacharidy
- 75.2 g
- Tuk
- 11.4 g
- Vláknina
- 2.9 g
Alternativní recepty
Medovo-dýňové perníčky
1 godz. 45 min
Kořeněný dýňový džem
40 Min
Dýňové bulky
2h 15min
Quiche s lososem
50 Min
Borůvkovo-malinový závin
3 godz.
Šnečci s kysaným zelím
1 godz. 45 min
Jablečno-cibulový chléb
2 Std. 20 Min
Berberské koření
10 min
Slaninové cupcaky se sýrem a bylinkami
1u. 20min
Kuřecí galantina s jogurtovo-koprovým dresinkem
3 godz. 25 min
Sladký koláč se špenátem, mrkví a pomerančovou šťávou
1 godz. 3 min
Dýňový cheesecake se skořicí
1h 30min