Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gemüseplatte mit Reis
- 1 Zwiebel, klein, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl
- 1200 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Gemüsebrühwürfel (für je 0,5 l) - 200 - 250 g Reis
- 200 g Kartoffeln, vorwiegend festkochend, in Stücken (ca. 3 cm)
- 500 g gemischtes Gemüse, in Stücken oder Scheiben, ca. 2-3 cm (z. B. Möhren, Zucchini, Paprika, Brokkoliröschen, Kohlrabi, Blumenkohl etc.)
Helle Sauce
- 30 g Weizenmehl
-
100
g Schmand
nebo 100 g Frischkäse, natur oder mit Kräutern - 1 EL Röstzwiebeln (Fertigprodukt)
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1834 kJ / 438 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 5.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tomatensauce Tradizionale mit Fusillotti
2j 15 menit
Rahmspinat mit Kartoffelpüree und Ei
45 min
Brokkoli und Kartoffeln mit Gorgonzola-Sauce
30 min
Möhrensalat
10min
Schokoladen-Kaffee-Pudding
15min
Rahmgemüse mit Kartoffeln
55 min
Gemüse vom Blech mit Pilzrahmsauce
1h 15 min
Kartoffelgratin
1h 10 min
Schokoladenpudding
15min
Spargel und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50 min
Gurkensalat
10min
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1h