Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gemüseplatte mit Reis
- 1 Zwiebel, klein, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl
- 1200 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Gemüsebrühwürfel (für je 0,5 l) - 200 - 250 g Reis
- 200 g Kartoffeln, vorwiegend festkochend, in Stücken (ca. 3 cm)
- 500 g gemischtes Gemüse, in Stücken oder Scheiben, ca. 2-3 cm (z. B. Möhren, Zucchini, Paprika, Brokkoliröschen, Kohlrabi, Blumenkohl etc.)
Helle Sauce
- 30 g Weizenmehl
-
100
g Schmand
nebo 100 g Frischkäse, natur oder mit Kräutern - 1 EL Röstzwiebeln (Fertigprodukt)
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1834 kJ / 438 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 5.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spargel und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50 Min
Kartoffelrösti
40min
Kartoffelgratin
1u. 10min
Möhrensalat
10 Min
Rote-Bete-Salat mit Meerrettich
10 Min
Gurkensalat
10 Min
Gurkensalat
10 Min
Rahmgemüse mit Kartoffeln
55min
Glasierte Mairübchen
25 Min
Gemüse vom Blech mit Pilzrahmsauce
1h 15min
Pudding Oma Erna
30min
Möhrensalat
10 Min