Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gemüseplatte mit Reis
- 1 Zwiebel, klein, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl
- 1200 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Gemüsebrühwürfel (für je 0,5 l) - 200 - 250 g Reis
- 200 g Kartoffeln, vorwiegend festkochend, in Stücken (ca. 3 cm)
- 500 g gemischtes Gemüse, in Stücken oder Scheiben, ca. 2-3 cm (z. B. Möhren, Zucchini, Paprika, Brokkoliröschen, Kohlrabi, Blumenkohl etc.)
Helle Sauce
- 30 g Weizenmehl
-
100
g Schmand
nebo 100 g Frischkäse, natur oder mit Kräutern - 1 EL Röstzwiebeln (Fertigprodukt)
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1834 kJ / 438 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 5.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kräuter-Vinaigrette
10 Min
Möhrensalat
10 Min
Glasierte Mairübchen
25 Min
Rote-Bete-Carpaccio
20min
Paprika-Käse-Salat
40 λεπτ.
Mediterranes Pane Bianco
2 Std.
Rahmgemüse mit Kartoffeln
55min
Apfel-Radieschen-Kartoffel-Salat
50 Min
Rote-Bete-Salat mit Meerrettich
10 Min
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1h
Rahmspinat mit Kartoffelpüree und Ei
45min
Schupfnudeln mit grünem Gemüse in Frischkäse-Sauce
30 Min