Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 - 500 g Birnen, geschält, geviertelt, entkernt
- 20 g Zitronensaft
- 130 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 140 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 3 Eier
- 130 g Milch
- 220 g Mehl
- ½ Pck. Backpulver
- 1 Prise Salz
- 15 g Kakao
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1030 kJ / 246 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 90 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rhabarber-Pudding-Streuselkuchen
9h
Zwetschgen-Schmand-Kuchen
1h 10min
Rhabarber-Käse-Kuchen mit Streuseln
1 godz. 20 min
Schoko-Birnen-Kastenkuchen
2 godz.
Heidelbeer-Apfel-Kuchen
1h 30min
Omas bester Mohnkuchen
1 godz.
Dreh-dich-um-Kuchen
1h 50min
Birnenkuchen mit Vanilleguss
2 godz.
Apfel-Nuss-Kuchen
4 godz.
Zwetschgen-Streusel-Kuchen
1 godz.
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2 godz. 30 min
Apfelrahmkuchen
1h 50min