Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Pflaumen, entsteint, geviertelt
- 100 g Marzipanrohmasse, in Stücken
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 10 g Lebkuchengewürz
- 1 geh. TL Zimt
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 1778 kJ / 425 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 94 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 18 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Himbeer-Brombeer-Konfitüre
30min
Waldfrucht-Gelee
35min
Waldfrucht-Konfitüre
25 Min
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40min
Brombeer-Cassis-Konfitüre
30min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25 Min
Mango-Kiwi-Konfitüre
30min
Aprikosen-Konfitüre
30min
Pflaumen-Blaubeer-Tomaten-Konfitüre
25 Min
Pflaumen-Orangen-Konfitüre
30min
Wassermelonen-Himbeer-Konfitüre
30min
Birnen-Feigen-Konfitüre
25 Min