Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- extra vergine olijfolie, om in te vetten
- 3 tl agar-agar, (zie tips)
- 170 g water, gefilterd
- 100 g plantaardige melk, naar keuze
- 100 g rauwe cashewnoten
- 2 ½ el voedingsgist, (zie tips)
- 2 tl ciderazijn
- ½ tl knoflookpoeder
- ½ tl uienpoeder
- ¾ tl zout
- 40 g witte miso (of shiro miso)
- 1 - 2 snuifjes gedroogde gemalen kurkuma
- 1 snuifje paprikapoeder
- 2 tl gedroogde bieslook
- Nutriční hodnoty
- na 360 g
- Kalorie
- 3361.9 kJ / 803.5 kcal
- Protein
- 44.6 g
- Sacharidy
- 63.5 g
- Tuk
- 48.6 g
- Nasycený tuk
- 8.5 g
- Vláknina
- 16.9 g
- Sodík
- 3269.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Žádné hodnocení
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Žádné hodnocení
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Žádné hodnocení
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Žádné hodnocení
Tempé
48h
Engelse brunch
Žádné hodnocení
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35min
Volkoren pitabrood
Žádné hodnocení
Roggebroodjes
Žádné hodnocení
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1 Std. 20 Min
Kwarktaartjes met pistache en mango
2 Std. 30 Min
Meel van ontbijtgranen of peulvruchten
Žádné hodnocení