Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
g ulei vegetal
nebo 20 g ulei de măsline -
400 - 500
g ceapă galbenă, tăiată bucăți mai mari sau în felii (1 cm)
nebo 400 - 500 g ceapă roșie, tăiată bucăți mai mari sau felii (1 cm) - 30 g apă
- 2 prize sare
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1264 kJ / 302 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 8.1 g
- Sodík
- 428 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fasole cu șorici
1h 45min
Cartofi noi gătiți la aburi, cu ierburi aromate și usturoi
50min
Sushi cu somon afumat
1 Std. 20 Min
Budincă de griș
15 Min
Mămăligă tradițională
1 Std.
Carpaccio de sfeclă roșie
Keine Bewertungen
Cotlete de miel marinate, cu sos de porumb
Keine Bewertungen
Mămăligă cremoasă
25 Min
Cremă de portocale de Sevilla
15 Min
Fasole Pinto - rețeta de bază
Keine Bewertungen
Ouă umplute
55 min
Gulaș tradițional austriac, din carne de vită
4h