Zařízení & příslušenství
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
Příprava 10min.
Celkový 3hod.
4 porties
Suroviny
-
suiker60 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.400 g
-
Champagne80 g
-
eierdooiers4
-
8 lange vingers (boudoirs)biscuits rose de Reims8
-
bruine suiker3 el
-
voedingskleurstof (volitelně) rood2 druppels
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
6.5 g
Kalorie
2240 kJ /
537.8 kcal
Tuk
38.8 g
Vláknina
0.2 g
Sacharidy
36.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
140 jaar Vorwerk
16 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Žádné hodnocení
Honey BBQ Chicken
Žádné hodnocení
Crème brûlée op Portugese wijze
Žádné hodnocení
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Žádné hodnocení
Zeevruchtennat met champagne
Žádné hodnocení
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Žádné hodnocení
Rijstpap met tapioca
1hod. 10min.
Paaspastei
Žádné hodnocení
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1hod. 15min.
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3hod. 10min.
Sous-vide peren met kaneel
2hod. 5min.
Geraardbergse Mattentaarten
1hod.