Kompatibilní verze
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g suiker
- 400 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 80 g Champagne
- 4 eierdooiers
-
8
biscuits rose de Reims
nebo 8 lange vingers (boudoirs) - 3 el bruine suiker
- 2 druppels voedingskleurstof rood (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2240 kJ / 537.8 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 36.8 g
- Tuk
- 38.8 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Russische salade
Žádné hodnocení
Zeevruchtennat met champagne
Žádné hodnocení
Druiven en cava trifle
Žádné hodnocení
Ovenburger
1 Std. 45 Min
Geflambeerde uientaart
Žádné hodnocení
Paaspastei
Žádné hodnocení
Gember schillen
Žádné hodnocení
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Žádné hodnocení
Portugees crème brûlée
25 Min
Cecina ham en geitenkaaskroketten
Žádné hodnocení
Aardbeienmojito
10 min
Gevulde veggieslakken
45min