Kompatibilní verze
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g suiker
- 400 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 80 g Champagne
- 4 eierdooiers
-
8
biscuits rose de Reims
nebo 8 lange vingers (boudoirs) - 3 el bruine suiker
- 2 druppels voedingskleurstof rood (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2240 kJ / 537.8 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 36.8 g
- Tuk
- 38.8 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min
Macaroni met ham en kaas
1u. 20min
Zeevruchtennat met champagne
Keine Bewertungen
Zeevruchtenrijst
Keine Bewertungen
Naan (Hindoe brood)
2u.
Gekruide lamstaart
40min
Aardappelgratin
Keine Bewertungen
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Kleine carnaval beignets
Keine Bewertungen
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Keine Bewertungen
Kweeperentaart
Keine Bewertungen
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45 min