Zařízení & příslušenství
Druiven en cava trifle
Příprava 30min.
Celkový 4hod. 30min.
8 porties
Suroviny
-
gelatineblaadjes5
Cava room
-
room, 35% vet koud (zie tip)300 g
-
poedersuiker30 g
-
mousserende witte wijn type Cava170 g
-
citroensap10 g
-
suiker30 g
-
eierdooiers3
Gelei
-
water80 g
-
suiker70 g
-
Pacharan of andere sleep ruimlikeur130 g
Coulis van bramen en druiven
-
braambessen diepgevroren60 g
-
druiven70 g
-
suiker70 g
-
citroensap20 g
Meringue
-
eiwit1
-
mousserende witte wijn type Cava40 g
-
suiker100 g
Montage
-
lange vingers (boudoirs) in stukken6 - 8
-
druiven wit of rood (pitloos)190 g
-
braambessen vers of bevroren, ontdooid60 g
-
4 el gemengde granen, ontbijt, knapperigwafelrollen verkruimeld4
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
44.1 mg
Protein
5 g
Kalorie
1799 kJ /
430 kcal
Tuk
16.2 g
Vláknina
1.3 g
Nasycený tuk
9.1 g
Sacharidy
64.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
140 jaar Vorwerk
16 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Pistache Shake met Witte Chocolade
10min.
Pindakaas Crackers
35min.
Vegan Burgers
Žádné hodnocení
Glutenvrij Brood
3hod. 20min.
Volkoren pitabrood
Žádné hodnocení
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Žádné hodnocení
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Žádné hodnocení
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Žádné hodnocení
Romige Feta Dip
Žádné hodnocení
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Žádné hodnocení
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Žádné hodnocení
Roggebroodjes
12hod.