Pasta e cavolfiore alla napoletana

Pasta e cavolfiore alla napoletana

4.1 100 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 porzioni

Suroviny

  • 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 spicchio di aglio privato dell'anima
  • 1 peperoncino piccolo
  • 100 g di pancetta dolce o affumicata, a cubetti
  • 400 g di cavolfiori le cimette a pezzi piccoli
  • 850 g di acqua calda (non bollente)
  • 2 pomodori pelati a pezzi
  • 5 g di dado per brodo vegetale
  • 320 g di pasta corta mista
  • 1 pizzico di sale

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 471.4 mg
Protein 17.5 g
Kalorie 2035.5 kJ / 486.5 kcal
Tuk 18.4 g
Vláknina 4.6 g
Nasycený tuk 1.5 g
Sacharidy 66.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...