Pasta e cavolfiore alla napoletana

Pasta e cavolfiore alla napoletana

4.1 81 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 45min
4 porzioni

Suroviny

  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    40 g
  • spicchio di aglio privato dell'anima
    1
  • peperoncino piccolo
    1
  • di pancetta dolce o affumicata, a cubetti
    100 g
  • di cavolfiori le cimette a pezzi piccoli
    400 g
  • di acqua calda (non bollente)
    850 g
  • pomodori pelati a pezzi
    2
  • di dado per brodo vegetale
    5 g
  • di pasta corta mista
    320 g
  • di sale
    1 pizzico

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 486.5 kcal / 2035.5 kJ
Protein 17.5 g
Tuk 18.4 g
Sacharidy 66.9 g
Vláknina 4.6 g
Nasycený tuk 1.5 g
Sodík 471.4 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...