
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 spicchio di aglio privato dell'anima
- 1 peperoncino piccolo
- 100 g di pancetta dolce o affumicata, a cubetti
- 400 g di cavolfiori le cimette a pezzi piccoli
- 850 g di acqua calda (non bollente)
- 2 pomodori pelati a pezzi
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 320 g di pasta corta mista
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 486.5 kcal / 2035.5 kJ
- Protein
- 17.5 g
- Tuk
- 18.4 g
- Sacharidy
- 66.9 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Sodík
- 471.4 mg
Alternativní recepty
Spaghetti alla Nerano
30min
Pasta e piselli
35min
Pasta verze e pancetta
40min
Mezze maniche con fagioli e cozze
1hod.
Riso e verze
1hod. 10min
Pasta e patate con provola
1hod.
Pasta e lenticchie
50min
Pasta e fagioli alla napoletana
40min
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50min
Pasta patate e provola
55min
Ziti spezzati con ragù genovese
3hod.