
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di peperoncino piccante in polvere
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di friarielli
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 101.5 kcal / 424.8 kJ
- Protein
- 1.5 g
- Tuk
- 10.2 g
- Sacharidy
- 1 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Roccocò
2hod.
Struffoli
1hod.
Pastiera
15hod.
Casatiello sugna e pepe
2hod. 30min
Scarola imbottita alle acciughe
1hod.
Riso e verze
1hod. 10min
Friarielli e salsiccia
50min
Pasta e fagioli alla napoletana
40min
Contorno di scarola con noci e pinoli
20min
Ziti spezzati con ragù genovese
3hod.
Pizza di scarola
3hod. 30min
Migliaccio
1hod. 30min