Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di peperoncino piccante in polvere
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di friarielli
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 424.8 kJ / 101.5 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 10.2 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Contorno di scarola con noci e pinoli
20min
Pasta e fagioli alla napoletana
40 min
Scarola imbottita alle acciughe
1h
Riso e verze
1h 10 min
Pasta patate e provola
55 min
Roccocò
2h
Ziti con ragù alla napoletana
1h 30min
Pizza di scarola
3u. 30min
Friarielli e salsiccia
50 min
Migliaccio
1h 30min
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.
Casatiello sugna e pepe
2h 30 min