Pasta risottata alle vongole

4.3 32 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
4 porzioni

Suroviny

  • 2 mazzetti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1100 g di acqua
  • 1000 g di vongole veraci spurgate e sciacquate (vedere consigli)
  • 2 pezzettini di peperoncino piccante fresco (volitelně) senza i semini
  • 1 spicchio di aglio
  • 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 200 g di pomodori datterino a metà
  • 40 g di vino bianco secco
  • 10 g di sale grosso
  • 320 g di spaghetti (cottura 11 minuti)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 2497.5 mg
Protein 49.9 g
Kalorie 2822.6 kJ / 674.6 kcal
Tuk 14.1 g
Vláknina 4.5 g
Nasycený tuk 2.4 g
Sacharidy 80.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...