Pasta risottata alle vongole

5.0 1 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 1hod.
4 porzioni

Suroviny

  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    2 mazzetti
  • di acqua
    1100 g
  • di vongole veraci spurgate e sciacquate (vedere consigli)
    1000 g
  • di peperoncino piccante fresco (volitelně) senza i semini
    2 pezzettini
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    40 g
  • di pomodori datterino a metà
    200 g
  • di vino bianco secco
    40 g
  • di sale grosso
    10 g
  • di spaghetti (cottura 11 minuti)
    320 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 674.6 kcal / 2822.6 kJ
Protein 49.9 g
Tuk 14.1 g
Sacharidy 80.9 g
Vláknina 4.5 g
Nasycený tuk 2.4 g
Sodík 2497.5 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací

Mohlo by se Vám také líbit...