Pasta panna e salmone
TM6 TM5 TM31

Pasta panna e salmone

4.5 (15 hodnocení)

Suroviny

  • 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di burro, a pezzi
  • 120 g di salmone affumicato, a pezzi
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 5 g di concentrato di pomodoro
  • 20 g di Cognac
  • 320 g di pasta secca, formato a piacere (vedere consigli)
  • 1 pizzico di pepe nero macinato (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
2590.3 kJ / 619 kcal
Protein
21.2 g
Sacharidy
65.7 g
Tuk
30.7 g
Nasycený tuk
16.9 g
Vláknina
2.2 g
Sodík
647.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty