Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di burro, a pezzi
- 120 g di salmone affumicato, a pezzi
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 5 g di concentrato di pomodoro
- 20 g di Cognac
- 320 g di pasta secca, formato a piacere (vedere consigli)
- 1 pizzico di pepe nero macinato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2590.3 kJ / 619 kcal
- Protein
- 21.2 g
- Sacharidy
- 65.7 g
- Tuk
- 30.7 g
- Nasycený tuk
- 16.9 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 647.4 mg
Alternativní recepty
Pasta tonno e olive
35 Min
Pasta alla ionica
30 Min
Farfalle al salmone e pinoli
20 Min
Spaghetti alla checca
40 Min
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45 Min
Pennette allo zafferano e gamberetti
30 Min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Pasta alla carcerata
30 Min
Fusilli alla curcuma e pancetta
30 Min
Spaghetti alla "carbonara sbagliata"
30 Min
Casarecce crema di formaggi e salsiccia
30 Min
Linguine allo sgombro
30 Min