Pasta panna e salmone

Pasta panna e salmone

4.2 66 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porzioni

Suroviny

  • 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di burro a pezzi
  • 120 g di salmone affumicato a pezzi
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 5 g di concentrato di pomodoro
  • 20 g di Cognac
  • 320 g di pasta secca formato a piacere (vedere consigli)
  • 1 pizzico di pepe nero macinato (volitelně)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 647.4 mg
Protein 21.2 g
Kalorie 2590.3 kJ / 619 kcal
Tuk 30.7 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 16.9 g
Sacharidy 65.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...