Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di burro, a pezzi
- 120 g di salmone affumicato, a pezzi
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 5 g di concentrato di pomodoro
- 20 g di Cognac
- 320 g di pasta secca, formato a piacere (vedere consigli)
- 1 pizzico di pepe nero macinato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2590.3 kJ / 619 kcal
- Protein
- 21.2 g
- Sacharidy
- 65.7 g
- Tuk
- 30.7 g
- Nasycený tuk
- 16.9 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 647.4 mg
Alternativní recepty
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25min
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30 min
Risotto alla carbonara
2 godz.
Pasta al pomodoro, prosciutto e salame piccante
45 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45 min
Spaghetti alla checca
40min
Linguine allo sgombro
30 min
Pasta alla carcerata
30 min
Pasta al forno veloce
45 min
Gramigna alla salsiccia
45 min
Spaghetti alle vongole
4 Std. 40 Min