
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g bife de alcatra cortados em pedaços
- 1 c. chá de alho em pó
- 1 c. chá de colorau
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. sopa de concentrado de tomate
- 100 g vinho tinto
- 1 folha de louro
- 150 g cebola cortados em pedaços
- 1 dente de alho
- 30 g azeite
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
nebo 1 cubo de caldo de galinha - ½ c. chá de sal
- 100 g pimento vermelho cortado em cubos
- 100 g pimento verde cortado em cubos
- 200 g cogumelos frescos laminados
- 10 g vinagre
- 20 g crème-fraîche
- Folhas de tomilho q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 326.7 kcal / 1367 kJ
- Protein
- 26.1 g
- Tuk
- 20.1 g
- Sacharidy
- 6.8 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Nasycený tuk
- 6.7 g
- Sodík
- 271.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pargo no forno à portuguesa com puré de cherovia e feijão
1hod. 10min
Massa de frango com cebola, salada quente de legumes e bolo de chocolate a vapor
1hod. 5min
Carne de vaca estufada com gnocchi
1hod. 30min
Rancho
13hod. 35min
Almôndegas com legumes estufados
45min
Guisado de vitela com pimento e batata
1hod. 45min
Cotovelos com bacalhau e hortelã
40min
Arroz de tomate e legumes
1hod. 15min
Guisado de porco com puré de batata
9hod.
Guisado de coelho com puré de batata-doce e feijão-branco
1hod.
Frango com arroz à Bracarense
1hod.
Bifes de peru recheados e arroz a vapor
1hod.