Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g carne de porco cortada em cubos
- 1 folha de louro
- 3 dentes de alho
- 1 c. sopa de sal, mais q.b. p/ temperar
- 1 c. chá de pimenta, mais q.b. p/ temperar
- 1 c. chá de cominhos
- 300 g vinho branco
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 60 g banha
- 200 g espargos verdes arranjados, cortados em pedaços
- 300 g sobras de pão partido em pedaços pequenos
- Água morna q.b. p/ demolhar
- Azeite q.b. p/ fritar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3998.9 kJ / 955.8 kcal
- Protein
- 43.8 g
- Sacharidy
- 45.5 g
- Tuk
- 60.1 g
- Nasycený tuk
- 22.3 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 2281.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rancho
13h 35min
Coelho à moda de Trás-os-Montes
55 Min
Doce de morangos e chocolate - TM6
20min
Empadão enrolado
1h 30min
Papelotes de pescada e camarão com creme de cebola
40min
Frango com arroz à Bracarense
1h
Arroz de cenoura
30min
Perna de borrego assada com batatas e molho de hortelã
3hod.
Costeletas de porco com molho de café
40min
Arroz de frango
50 Min
Arroz de ervilhas com salsichas
30min
Carbonara de salsichas
40min