Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g oil, (neutral oil such as canola, sunflower)
- 60 g Parmesan cheese, cubed, plus extra shaved for garnish
- ¼ tsp black peppercorns
- 2 egg yolks
- 2 garlic cloves, or 2 confit garlic cloves (optional) (see Variation)
- 3 anchovy fillets, preserved in oil
- 20 g lemon juice
- 15 g Dijon mustard
- salt, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 500 g
- Kalorie
- 8961.8 kJ / 2141.9 kcal
- Protein
- 32.8 g
- Sacharidy
- 11.8 g
- Tuk
- 228 g
- Nasycený tuk
- 42.6 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 1453 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Traditional crème brûlée
25ωρ.
Cuban Mojito
5min
Eggcellent Caeser Dressing
10min
American Style Blue Cheese Dressing
5min
Raspberry Vinaigrette
10min
Blue Cheese Dressing
10min
Habanero Salsa
10min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 35min
Quiche Lorraine
45min
Italian Salad Dressing
5min
Caesar salad dressing
10min
Béarnaise sauce
20min