Zařízení & příslušenství
Tabouleh with quinoa and tuna
Příprava 15min.
Celkový 40min.
2 portions
Suroviny
-
water500 g
-
fine salt plus 1 pinch extra to taste½ tsp
-
quinoa grains75 g
-
lemon preferably organic (grated zest and juice only)½
-
garlic clove (volitelně)½
-
spring onions (volitelně) cut into pieces20 g
-
3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves washed and driedfresh coriander leaves washed and dried3 - 4 sprigs
-
fresh mint leaves washed and dried2 - 3 sprigs
-
extra virgin olive oil30 g
-
tomatoes cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
chili powder to taste1 - 2 pinches
-
cucumber cut into pieces100 g
-
canned tuna, in brine or water drained well100 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
18 g
Kalorie
1402 kJ /
335 kcal
Tuk
18 g
Vláknina
5 g
Sacharidy
27 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Power Food
10 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1hod. 15min.
Hibiscus and Raspberry Tart
2hod. 35min.
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1hod. 50min.
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1hod.
Frozen Coconut Lime Cake
8hod. 25min.
Vegetable harrira soup
45min.
Gazpacho
1hod. 15min.
Peas with ham
30min.
Hummus
5min.
Polenta
1hod.
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1hod. 40min.
Tuna mousse
10min.