Zařízení & příslušenství
Tabouleh with quinoa and tuna
Příprava 15min.
Celkový 40min.
2 portions
Suroviny
-
water500 g
-
fine salt plus 1 pinch extra to taste½ tsp
-
quinoa grains75 g
-
lemon preferably organic (grated zest and juice only)½
-
garlic clove (volitelně)½
-
spring onions (volitelně) cut into pieces20 g
-
3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves washed and driedfresh coriander leaves washed and dried3 - 4 sprigs
-
fresh mint leaves washed and dried2 - 3 sprigs
-
extra virgin olive oil30 g
-
tomatoes cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
chili powder to taste1 - 2 pinches
-
cucumber cut into pieces100 g
-
canned tuna, in brine or water drained well100 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
18 g
Kalorie
1402 kJ /
335 kcal
Tuk
18 g
Vláknina
5 g
Sacharidy
27 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Power Food
10 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Vegetable pasta soup, Pork roll with vegetables, Puddings, Muffins
1hod. 40min.
Chicken galantine with dill yoghurt
3hod. 25min.
Vegetable tortilla with chorizo
50min.
Quinoa salad with crunchy vegetables
30min.
Stuffed vegetables
1hod. 20min.
Falafel
24hod.
Hummus
5min.
Gazpacho
1hod. 15min.
Artichokes Romana
50min.
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40min.
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40min.
Yucatan Style Sopa de Lima
40min.