Zařízení & příslušenství
Potato Peratal
Příprava 5min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
-
potatoes cut in cubes (2 cm x 2 cm)600 g
-
water1000 g
-
cooking oil20 g
-
onions cut in halves50 g
-
curry leaves deveined3 stalks
-
green chilli deseeded, sliced1
-
tomato cut in wedges1
-
chilli paste1 tbsp
-
salt adjust to taste1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
595 mg
Protein
5 g
Kalorie
953 kJ /
228 kcal
Tuk
5 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
42 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Deepavali Festive Delights
16 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min.
Sambhar Masala
25min.
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min.
Ghee Roasted Chicken
1hod. 15min.
Chapatis
1hod.
Vegetable Sambar
35min.
Garlic, Olive Oil and Chilli Spaghetti
30min.
Rasam
20min.
Savoury Vegetarian Rice
35min.
Mutton Peratal
1hod. 25min.
Ghee Rice
1hod. 15min.
Tomato and Mushroom Spaghetti
30min.