Zařízení & příslušenství
Potato Peratal
Příprava 5min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
-
potatoes cut in cubes (2 cm x 2 cm)600 g
-
water1000 g
-
cooking oil20 g
-
onions cut in halves50 g
-
curry leaves deveined3 stalks
-
green chilli deseeded, sliced1
-
tomato cut in wedges1
-
chilli paste1 tbsp
-
salt adjust to taste1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
595 mg
Protein
5 g
Kalorie
953 kJ /
228 kcal
Tuk
5 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
42 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Deepavali Festive Delights
16 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní