Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g duck, with skin and bone, cut in pieces (4 cm)
- 50 g ginger juice
- 30 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 30 g oyster sauce
- 50 g dark soy sauce
- 30 g light soy sauce
- 250 g sour plum sauce, homemade or store-bought
- 50 g dark brown sugar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1305 kJ / 312 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 885 mg
Alternativní recepty
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5 min.
Green Chillies With Pork Belly
25 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
45 Min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Steamed Pork Patty With Rice
25 Min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Yam Rice
45 Min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 Std.
Pork ribs with black bean sauce
2 Std.
Braised Chicken Feet and Abalone
50 Min
Rice Wine Chicken
30 Min