
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g duck with skin and bone, cut in pieces (4 cm)
- 50 g ginger juice
- 30 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 30 g oyster sauce
- 50 g dark soy sauce
- 30 g light soy sauce
- 250 g sour plum sauce homemade or store-bought
- 50 g dark brown sugar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 312 kcal / 1305 kJ
- Protein
- 19 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 22 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Sodík
- 885 mg
Alternativní recepty
Ginger Pork
25min
Pineapple Pork Ribs
1hod. 10min
Long Bean Rice
1hod. 10min
Green Chillies With Pork Belly
25min
Sweet and Sour Pork Ribs
45min
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Hakka Rice Wine Chicken
1hod. 25min
Yam Rice
45min
Salted Vegetables Duck Soup
2hod. 5min
Rice Wine Chicken
30min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min