Zařízení & příslušenství
Braised Duck With Sour Plum Sauce
Příprava 5min.
Celkový 2hod. 35min.
8 portions
Suroviny
-
duck with skin and bone, cut in pieces (4 cm)800 g
-
ginger juice50 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)30 g
-
oyster sauce30 g
-
dark soy sauce50 g
-
light soy sauce30 g
-
sour plum sauce homemade or store-bought250 g
-
dark brown sugar50 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
885 mg
Protein
19 g
Kalorie
1305 kJ /
312 kcal
Tuk
16 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
5 g
Sacharidy
22 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Sweet and sour pork ribs
40min.
Lemon Chicken
25min.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min.
Soy Sauce Chicken
45min.
Braised pork belly
55min.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min.
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1hod. 45min.
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min.
Salted Vegetables Duck Soup
2hod. 5min.
Rice Wine Chicken
30min.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min.
Taiwanese three cup chicken
20min.