![Braised Duck With Sour Plum Sauce Braised Duck With Sour Plum Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8a068975-1577-4d5e-a24e-9126a06e50c2/Derivates/59eb7fe4-e1e2-4ad4-875c-773c4aa8a90e.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g duck, with skin and bone, cut in pieces (4 cm)
- 50 g ginger juice
- 30 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 30 g oyster sauce
- 50 g dark soy sauce
- 30 g light soy sauce
- 250 g sour plum sauce, homemade or store-bought
- 50 g dark brown sugar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1305 kJ / 312 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 885 mg
Alternativní recepty
Salted Vegetables Duck Soup
2h 5min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 min
Korean Ginseng Chicken
1h 10min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Rice Wine Chicken
30 min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
Mushroom Meat Sauce
50 min
Olive Vegetable Rice
1 Std. 5 Min
Braised pork belly
55min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min