
Zařízení & příslušenství
Braised Duck With Sour Plum Sauce
Příprava 5min
Celkový 2hod. 35min
8 portions
Suroviny
-
duck with skin and bone, cut in pieces (4 cm)800 g
-
ginger juice50 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)30 g
-
oyster sauce30 g
-
dark soy sauce50 g
-
light soy sauce30 g
-
sour plum sauce homemade or store-bought250 g
-
dark brown sugar50 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
312 kcal /
1305 kJ
Protein
19 g
Tuk
16 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
5 g
Sodík
885 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 recept
Mezinárodní
Mezinárodní