
Zařízení & příslušenství
Vegetable Sambar
Příprava 10min
Celkový 35min
8 portions
Suroviny
-
onions cut in quarters100 g
-
fresh ginger20 g
-
garlic cloves25 g
-
tomatoes cut in quarters120 g
-
cooking oil30 g
-
dried chillies3
-
asafoetida¼ tsp
-
fenugreek¼ tsp
-
mustard seed¼ tsp
-
urad dhall¼ tsp
-
curry leaves deveined2 sprigs
-
cumin seeds¼ tsp
-
sambar powder1 tbsp
-
hot water600 g
-
salt1 tsp
-
split mung beans rinsed, soaked for 2 hours200 g
-
carrots cut in cubes (2 cm x 2 cm)100 g
-
potatoes cut in quarters100 g
-
French beans cut in 2 cm length60 g
-
cauliflower cut in florets50 g
-
coriander leaves to garnish1 sprig
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
84 kcal /
350 kJ
Protein
2 g
Tuk
4 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
1 g
Sodík
259 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Deepavali Festive Delights
16 recept
Mezinárodní
Mezinárodní