![Ghee Roasted Chicken Ghee Roasted Chicken](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b075159e8fa2c6f8a12e2077ecd70751/Derivates/c8d3ba7500b5a2721332d754c06aff1b2de5c0e3.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g chicken thighs, with skin and bone, cut in pieces (4 cm x 4 cm)
- 5 dried chillies
- 1 tbsp coriander seeds
- 2 tsp cumin seeds
- 1 tbsp black peppercorns
- 1 tsp fennel seeds
- 5 garlic cloves
- 15 g fresh ginger, sliced
- 2 tsp tamarind paste, seedless
- 5 tbsp water
- ¼ tsp ground turmeric
- 3 tbsp yoghurt
- 2 tsp lemon juice
- 1 ½ tsp salt
- 1 onion, cut in quarter
- 60 g ghee
- 2 sprigs curry leaves, deveined
- 2 tsp jaggery sugar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1965 kJ / 470 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 34 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 218 mg
Alternativní recepty
Mutton Peratal
1h 25min
Talam Gula Melaka (Steamed Palm Sugar Cake)
50 min
Indian Pilaf Rice
1 Std.
Sambhar (Vegetable Dhall)
50 min
Prawn Biryani
1 Std. 15 Min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45 min
Rasam
20 min
Potato Peratal
40 min
Vegetable Sambar
35 min
Biryani-style rice
1 Std. 5 Min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 Std. 45 Min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 min