Zařízení & příslušenství
匈牙利蘑菇浓汤
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
新鲜莳萝 取叶子10 克
-
洋葱 切小块200 克
-
黄油 切小块40 克
-
新鲜综合菇类 如蘑菇、牛肝菌等,切片450 - 500 克
-
甜红辣椒粉2 茶匙
-
面粉 (volitelně)1 茶匙
-
卡宴红辣椒粉1 茶匙
-
白葡萄酒50 - 70 克
-
水600 克
-
牛奶300 克
-
姜黄粉1 茶匙
-
番茄泥1 汤匙
-
鲜榨柠檬汁15 - 20 克
-
盐½ 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
酸奶油 用于服务
-
柠檬 切成片,装饰
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
350.3 mg
Protein
7.3 g
Kalorie
785.8 kJ /
187.8 kcal
Tuk
11.5 g
Vláknina
3.4 g
Nasycený tuk
6.8 g
Sacharidy
15.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
风味汤品
6 recepty/-ů
Čína
Čína