Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 克 新鲜莳萝 ,取叶子
- 200 克 洋葱 ,切小块
- 40 克 黄油 ,切小块
- 450 - 500 克 新鲜综合菇类 ,如蘑菇、牛肝菌等,切片
- 2 茶匙 甜红辣椒粉
- 1 茶匙 面粉 (volitelně)
- 1 茶匙 卡宴红辣椒粉
- 50 - 70 克 白葡萄酒
- 600 克 水
- 300 克 牛奶
- 1 茶匙 姜黄粉
- 1 汤匙 番茄泥
- 15 - 20 克 鲜榨柠檬汁
- ½ 茶匙 盐
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- 酸奶油 ,用于服务
- 柠檬 ,切成片,装饰
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 785.8 kJ / 187.8 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 15.5 g
- Tuk
- 11.5 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 350.3 mg