牛肉包菜饼

牛肉包菜饼

4.5 2 rating
Příprava 30min.
Celkový 30min.
6 个

Suroviny

  • 牛里脊 切小块
    100 克
  • 卷心菜 切块
    400 克
  • 面粉
    80 克
  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    2 颗
  • 5 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 个

Sodík 384.8 mg
Protein 9.2 g
Kalorie 543.3 kJ / 129.9 kcal
Tuk 4.1 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 1.5 g
Sacharidy 14.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...