Zařízení & příslušenství
牛肉包菜饼
Příprava 30min.
Celkový 30min.
6 个
Suroviny
-
牛里脊 切小块100 克
-
卷心菜 切块400 克
-
面粉80 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克)2 颗
-
盐5 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 个
Sodík
384.8 mg
Protein
9.2 g
Kalorie
543.3 kJ /
129.9 kcal
Tuk
4.1 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
1.5 g
Sacharidy
14.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
轻食家常菜
5 recepty/-ů
Čína
Čína