Zařízení & příslušenství
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
Příprava 20min.
Celkový 4hod. 25min.
8 portions
Suroviny
Blackberry vinegar snow
-
gelatine leaves silver5
-
water plus extra to soak180 g
-
apple cider vinegar40 g
-
sugar60 g
-
fresh blackberries250 g
Burnt tahini custard
-
thickened cream500 g
-
honey100 g
-
egg yolks (see Tips)6
-
tahini60 g
-
gelatine leaves silver5
-
water to soak
Poached quinces
-
water850 g
-
red wine150 g
-
caster sugar400 g
-
lemon peel only, no white pith1
-
star anise3
-
cinnamon quills2
-
whole cloves2
-
dried bay leaves2
-
whole black peppercorns2
-
quinces2
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
52.8 mg
Protein
7.1 g
Kalorie
2560.2 kJ /
611.9 kcal
Tuk
30.2 g
Vláknina
3.3 g
Nasycený tuk
15.9 g
Sacharidy
80.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Chef favourites
57 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Cashew spread (10-12 months)
5 Min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, using modes)
6 Std. 10 Min
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40 Min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 Min
Pea shakshuka with bacon dust
55 Min
Cauliflower flammkuchen
1 Std.
Coconut chia custard tarts (gut health)
1 Std. 30 Min
Green quinoa breakfast bowl (Post-natal)
35 Min
Mini Gugelhupf bundts
2 Std.
Dark chocolate pecan bites
1 Std. 5 Min
Pepita almond Florentines
1 Std.
Mango sago pudding
35 Min