
Kompatibilní verze
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Blackberry vinegar snow
- 5 gelatine leaves silver
- 180 g water plus extra to soak
- 40 g apple cider vinegar
- 60 g sugar
- 250 g fresh blackberries
Burnt tahini custard
- 500 g thickened cream
- 100 g honey
- 6 egg yolks (see Tips)
- 60 g tahini
- 5 gelatine leaves silver
- water to soak
Poached quinces
- 850 g water
- 150 g red wine
- 400 g caster sugar
- 1 lemon peel only, no white pith
- 3 star anise
- 2 cinnamon quills
- 2 whole cloves
- 2 dried bay leaves
- 2 whole black peppercorns
- 2 quinces
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 611.9 kcal / 2560.2 kJ
- Protein
- 7.1 g
- Tuk
- 30.2 g
- Sacharidy
- 80.2 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Nasycený tuk
- 15.9 g
- Sodík
- 52.8 mg
Alternativní recepty
Mini vegan fruit cakes
25hod. 40min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1hod. 30min
Miso kraut
168hod. 20min
Polenta zucchini slice
2hod. 10min
Blue cheese tofu dressing
5min
Vegan mayonnaise
15min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2hod. 50min
Pickled watermelon rind
1hod. 30min
Maca chocolate bark
50min
Oatcakes with Moroccan hommus
50min
Pumpkin and ginger soup
35min
Traditional hommus
25hod. 5min