Kompatibilní verze
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Blackberry vinegar snow
- 5 gelatine leaves, silver
- 180 g water, plus extra to soak
- 40 g apple cider vinegar
- 60 g sugar
- 250 g fresh blackberries
Burnt tahini custard
- 500 g thickened cream
- 100 g honey
- 6 egg yolks (see Tips)
- 60 g tahini
- 5 gelatine leaves, silver
- water, to soak
Poached quinces
- 850 g water
- 150 g red wine
- 400 g caster sugar
- 1 lemon, peel only, no white pith
- 3 star anise
- 2 cinnamon quills
- 2 whole cloves
- 2 dried bay leaves
- 2 whole black peppercorns
- 2 quinces
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2560.2 kJ / 611.9 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Sacharidy
- 80.2 g
- Tuk
- 30.2 g
- Nasycený tuk
- 15.9 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 52.8 mg
Alternativní recepty
Gwinganna mushroom pâté
20 Min
Rhubarb, orange and almond Cake
1 Std. 30 Min
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20 Min
Pickled fruit
744 godz. 45 min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min
Kvass fermented beetroot salad
168h 15 phút
Persian honeycomb bark
1 Std. 30 Min
Basic nut butter
30min
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Berry chia jam
3h 15min
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h