Kompatibilní verze
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Blackberry vinegar snow
- 5 gelatine leaves, silver
- 180 g water, plus extra to soak
- 40 g apple cider vinegar
- 60 g sugar
- 250 g fresh blackberries
Burnt tahini custard
- 500 g thickened cream
- 100 g honey
- 6 egg yolks (see Tips)
- 60 g tahini
- 5 gelatine leaves, silver
- water, to soak
Poached quinces
- 850 g water
- 150 g red wine
- 400 g caster sugar
- 1 lemon, peel only, no white pith
- 3 star anise
- 2 cinnamon quills
- 2 whole cloves
- 2 dried bay leaves
- 2 whole black peppercorns
- 2 quinces
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2560.2 kJ / 611.9 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Sacharidy
- 80.2 g
- Tuk
- 30.2 g
- Nasycený tuk
- 15.9 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 52.8 mg
Alternativní recepty
Broccoli soup with sage oil
30 Min
Vegetable Stock Paste (Vegan)
40 Min
Potato and porcini mushroom soup
30 Min
Wholemeal spelt pastry
35 Min
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20 Min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10 Min
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10 Min
Pumpkin and ginger soup
35 Min
Broccoli almond soup
30 Min
Traditional hommus
25 Std. 5 Min
Cafe-style miso mushrooms
25 Min
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min