
Zařízení & příslušenství
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
Příprava 20min
Celkový 4hod. 25min
8 portions
Suroviny
Blackberry vinegar snow
-
gelatine leaves silver5
-
water plus extra to soak180 g
-
apple cider vinegar40 g
-
sugar60 g
-
fresh blackberries250 g
Burnt tahini custard
-
thickened cream500 g
-
honey100 g
-
egg yolks (see Tips)6
-
tahini60 g
-
gelatine leaves silver5
-
water to soak
Poached quinces
-
water850 g
-
red wine150 g
-
caster sugar400 g
-
lemon peel only, no white pith1
-
star anise3
-
cinnamon quills2
-
whole cloves2
-
dried bay leaves2
-
whole black peppercorns2
-
quinces2
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
611.9 kcal /
2560.2 kJ
Protein
7.1 g
Tuk
30.2 g
Sacharidy
80.2 g
Vláknina
3.3 g
Nasycený tuk
15.9 g
Sodík
52.8 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Chef favourites
57 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland