Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g Butter, in Stücken
- 25 g Mehl
- 150 g Milch
- 180 g Schmelzkäse, in Scheiben, (ca. 8 Scheiben), zerzupft
- 1 Knoblauchzehe, in Scheiben
- 1 TL Salz
- 1 TL Cayenne-Pfeffer
- 1 EL Dijon-Senf, grob
- 8 Scheiben Brioche
- 100 g Reblochon-Käse
-
100
g Bayonne, geräucherter Knochenschinken aus dem Baskenland, in dünnen Scheiben
nebo 100 g Schinken (roh, gräuchert oder gekocht), in dünnen Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2921 kJ / 698 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 42 g
- Nasycený tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 1746 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Überbackene Spitzpaprika mit Merguez und Reis
30min
Chili con Chorizo
30min
Tartine For’Bon (Überbackenes Baguette)
25min
Burger-Bowl
30min
Cheese-Makkaroni
30min
Fixe Feierabendstulle
30min
The-German-Hot-Dog
35min
Meatball-Sandwiches
45 min
Hot Dogs mit Bierzwiebeln
35min
Tartiflette (französischer Kartoffelauflauf)
1h 45 min
Pastitsio
1h 30 min
Cheeseburger-Wraps
35min