Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Rinderhüftsteaks, sehnenfrei, in Stücken (3 cm)
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Stängel Basilikum, abgezupft
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 300 g scharfe Chorizo, zum Braten, das Brät aus der Pelle gedrückt
- 1 ½ TL Paprika de la Vera
- 1 Ei
- 1 geh. TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1733 kJ / 414 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 30 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 1234 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hähnchen-Kebabs mit Couscous-Salat und Zitronen-Dressing
50 Min
Hähnchen in Gorgonzolasauce mit Nudeln
45 Min
Albondigas mit Papas Arrugadas (Hackbällchen in Tomatensauce)
1h 30min
Lachs mit Wasabi-Sesamkruste und Gurkensalat
25min
Cheesesteak-Sandwich
1h 20min
Tortilla-Buns
2hod. 30min
Grünes Burger-Relish
40min
Bánh-mì-Sandwiches mit Schweinebauch
3h 30min
Hähnchenbrust Metaxa
1h
Würziges italienisches Huhn in Tomaten-Rotwein-Sauce
1 Std. 15 Min
Tartiflette (französischer Kartoffelauflauf)
1 Std. 45 Min
Putenschnitzel mit Kartoffelchips-Kruste
40min