Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Olivenöl
- 400 g Schweinebäckchen, in Stücken (2 cm)
- 120 g Weißwein, trocken
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 75 g rote Paprika, in Stücken (2-3 cm)
- 75 g grüne Paprika, in Stücken (2-3 cm)
- 1 geh. TL Paprika de la Vera
- 1 TL Rosmarin, getrocknet, gehackt
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Kurkuma
- 300 g Rundkornreis (z. B. Sushi- oder Milchreis)
- 400 g Wasser
- 1 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1283 kJ / 307 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 481 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Boeuf Bourguignon
3h 30 min
Cajun-Fleisch mit buntem Gemüse
4h 15min
Hähnchenschenkel en escabeche aus dem Ofen
1 godz.
Pilz-Hackfleisch-Bolognese mit Bandnudeln
1 godz.
Rindfleisch-Eintopf mit Gnocchi
1h 30min
Hirschgulasch-Suppe
1h 30min
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30min
Gulasch
2j
Mediterraner Hähnchen-Eintopf
1 godz.
Ungarisches Paprikagulasch
2j
Spätzlesuppe
3 godz. 45 min
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3 Std.