牛肉餃

牛肉餃

4.0 1 rating
Příprava 15min.
Celkový 50min.
20 塊

Suroviny

  • 麵粉 多備一些灑粉用
    500 克
  • 無鹽奶油 切塊
    90 克
  • 1 顆
  • 牛奶
    125 克
  • 熱水
    125 克
  • 5 克
  • 洋蔥 切成4等份
    1
  • 蒜頭
    1 粒
  • 橄欖油
    20 克
  • 牛絞肉
    400 克
  • 依個人口味調整
    1 茶匙
  • 胡椒粉
  • 紅甜椒 切丁
    ½
  • 黃甜椒 切丁
    ½
  • 蛋黃
    1 顆

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 塊

Protein 9 g
Kalorie 816 kJ / 195 kcal
Tuk 7 g
Sacharidy 24 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...