Zařízení & příslušenství
Mátová marináda se sirupem z granátového jablka
Příprava 5min.
Celkový 5min.
170 gramů
Suroviny
-
15 gramů čerstvých mátových lístků
-
2 stroužky česneku
-
80 gramů sirupu z granátového jablka
-
30 gramů citrónové šťávy
-
30 gramů olivového oleje
-
½ čajové lžičky mořské soli
-
1 špetka mletého černého pepře
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 170 gramů
Sodík
968.8 mg
Protein
1 g
Kalorie
2103.1 kJ /
502.7 kcal
Tuk
30.2 g
Vláknina
1.3 g
Nasycený tuk
4.2 g
Sacharidy
57.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Baklava Cheesecake
3hod. 30min.
Sendvič s falafelem, cherry rajčaty, baba ganoush a bramborami
6hod.
Hrášková dobrota
5min.
Chobotnice s cuketovým krémem
Žádné hodnocení
Jablečný koláč s Multifunkčním kráječem Thermomix® pro TM6
1hod.
Bernské rösti
40min.
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek
15min.
Veganský koláč s citrónovým krémem a černým čajem
1hod. 30min.
Salát s mangem, červenou čekankou a quinoou
1hod.
Čokoládovo-višňový trhanec z plechu
30min.
Smoothie bowl s borůvkami a morušemi
10min.
Jablečný koláč s ovesnou drobenkou
1hod. 35min.