Kompatibilní verze
Mátová marináda se sirupem z granátového jablka
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 gramů čerstvých mátových lístků
- 2 stroužky česneku
- 80 gramů sirupu z granátového jablka
- 30 gramů citrónové šťávy
- 30 gramů olivového oleje
- ½ čajové lžičky mořské soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 170 gramů
- Kalorie
- 2103.1 kJ / 502.7 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 57.7 g
- Tuk
- 30.2 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 968.8 mg
Alternativní recepty
Veganský čedar z kešu
3 Std. 10 Min
Tahini
25 min
Černobílé sušenky
2h
Veganská feta
12 godz. 10 min
Celozrnné croissanty
1h 20 min
Tomův čokoládový koláč s třešněmi
1h 40min
Tvarohové knedlíky s rozvarem z broskví a meruněk
1h 20 min
Lutika
1h 20 min
Valentýnské makronky
Pas d’évaluation
Hummus
5 min
Bezlepkové jahodové knedlíky (low carb) v páře
35 Min
Bolognese classico
5h