
Zařízení & příslušenství
Mátová marináda se sirupem z granátového jablka
Příprava 5min.
Celkový 5min.
170 gramů
Suroviny
-
15 gramů čerstvých mátových lístků
-
2 stroužky česneku
-
80 gramů sirupu z granátového jablka
-
30 gramů citrónové šťávy
-
30 gramů olivového oleje
-
½ čajové lžičky mořské soli
-
1 špetka mletého černého pepře
Nutriční hodnoty na 170 gramů
Kalorie
502.7 kcal /
2103.1 kJ
Protein
1 g
Tuk
30.2 g
Sacharidy
57.7 g
Vláknina
1.3 g
Nasycený tuk
4.2 g
Sodík
968.8 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se Vám také líbit...
Crumble s letním ovocem a Crème Anglaise
Žádné hodnocení
Carpaccio z červené řepy (TM6)
Žádné hodnocení
Vegetariánská pizza
Žádné hodnocení
Tzatziki
10min
Napa Kimchi
15hod.
Barbecue šneci
1hod. 30min
Hummus
5min
Sendvič s frittatou, kozím sýrem a čatním z červené cibule
1hod. 15min
Kuskusový salát s baby špenátem, fetou a česnekovou zálivkou
20min
Masala chai
15min
Dubajská čokoláda
1hod. 20min
Jogurtovo-citrónové muffiny
40min