Zařízení & příslušenství
Mátová marináda se sirupem z granátového jablka
Příprava 5min.
Celkový 5min.
170 gramů
Suroviny
-
15 gramů čerstvých mátových lístků
-
2 stroužky česneku
-
80 gramů sirupu z granátového jablka
-
30 gramů citrónové šťávy
-
30 gramů olivového oleje
-
½ čajové lžičky mořské soli
-
1 špetka mletého černého pepře
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 170 gramů
Sodík
968.8 mg
Protein
1 g
Kalorie
2103.1 kJ /
502.7 kcal
Tuk
30.2 g
Vláknina
1.3 g
Nasycený tuk
4.2 g
Sacharidy
57.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Datlovo-ořechové kuličky
20min.
Kokosovo-mandlové sušenky
25min.
Kuřecí křidélka s ciderovou omáčkou a zeleninou
Žádné hodnocení
Pomalu vařené hrušky na červeném víně
Žádné hodnocení
Sendvič s roastbeefem, karamelizovanou cibulí a sladkokyselými jalapeños
6hod. 30min.
Bento box s pandami
1hod.
Energetické tyčinky plné ovoce a ořechů
40min.
Krevetové miniomelety
35min.
Hummus
5min.
Krekry s konopným semínkem a kyselým zelím
1hod.
Křupavý chléb bez lepku
3hod.
Restovaná zelenina s kari a rýžovým pilafem
50min.