Zařízení & příslušenství
Mátová marináda se sirupem z granátového jablka
Příprava 5min.
Celkový 5min.
170 gramů
Suroviny
-
15 gramů čerstvých mátových lístků
-
2 stroužky česneku
-
80 gramů sirupu z granátového jablka
-
30 gramů citrónové šťávy
-
30 gramů olivového oleje
-
½ čajové lžičky mořské soli
-
1 špetka mletého černého pepře
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 170 gramů
Sodík
968.8 mg
Protein
1 g
Kalorie
2103.1 kJ /
502.7 kcal
Tuk
30.2 g
Vláknina
1.3 g
Nasycený tuk
4.2 g
Sacharidy
57.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Čokoládovo-arašídové proteinové bomby
50min.
Salmorejo
10min.
Fermentovaná mrkev
60hod. 30min.
Carpaccio z červené řepy (TM6)
Žádné hodnocení
Galette s ratatouille pro TM6
1hod. 30min.
Bramborový salát s lososem a avokádem
1hod. 10min.
Hummus
5min.
Směs koření nasi goreng
Žádné hodnocení
Olivová pasta a černý olivový olej z Aragonie
20min.
Musaka
1hod. 55min.
Tiramisu dort se sušenkami Amaretti
7hod. 30min.
Plněné cukety s rajčatovou rýží
1hod. 40min.