Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 克 小红葱
- 20 克 蒜瓣
- 500 克 佛手瓜 ,去皮,去除核心最厚的部分,切成适合通过进料器的四等块
- 150 克 红萝卜 ,去皮,切成适合通过进料器的块状
- 20 克 长辣椒 ,对角斜切成片
- 2 公分 南姜 ,拍扁
- 2 片 月桂叶
- 25 克 虾米 ,浸软
- 20 克 植物油
- 1 茶匙 盐
- 1 茶匙 鸡精粉 ,自制或市售
- 1 茶匙 糖
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 511 kJ / 122 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 821 mg