Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 1 Msp. Backpulver
- 2 Eier (Größe M)
-
250
g Puderzucker
nebo 250 g Staubzucker, gesiebt - 1 Pck. Vanillezucker (8 g)
- 1 Prise Salz
- 2 EL neutrales Öl
- 1 EL Anissamen, ganz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 497 kJ / 119 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 2 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 17 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dampfnudeln mit Kirschen
1 Std. 50 Min
Springerle
26h 20 min
Osttiroler Schlipfkrapfen
2h 30min
Nuss-Striezel
2 godz. 10 min
Ofen-Berliner
6 godz.
Hefezopf
2 Std. 20 Min
Linzer Torte
1 Std.
Linzer Torte
2 godz. 10 min
Birnenbrot
9 godz. 40 min
Russenzopf mit Cranberries
3h
Apfelkuchen mit Streuseln (TM6)
2h 30min
Ameisenkuchen
2 Std.