Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch, ohne Schwarte (siehe Tipp), fett
-
300
g Schweinefleisch, sehnenfrei (siehe Tipp)
nebo 300 g Schweinehackfleisch
Zubereitung
- Öl zum Einfetten
- 80 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 70 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Besprühen
- 20 - 30 g Zwiebel (volitelně)
- 1 Pck. Compound für bayerischen Leberkäse (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1214 kJ / 290 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 1557 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eierlikör-Birnen-Plunder
2h 45 min
Schweinefilet mit Senfsauce und Kartoffeln
1 Std. 5 Min
Italienische Ciabattas
4 Std. 30 Min
Buttermilch-Waffeln mit Zitrusschmand
25 Min
Vanillepudding
15 Min
Gekochte Kartoffeln im Thermomix Friend
35 Min
Garam-Masala-Hähnchen mit Reis
50 Min
Geflügelpastete mit Pistazien und Portwein
24h
Schweinefilet mit getrockneten Pflaumen
1 Std. 20 Min
Zürcher Geschnetzeltes mit Kartoffeln und Schoko-Grießpudding
2 Std.
Spaghetti aglio e olio mit Tintenfischringen
1 Std.
Nackensteaks aus der Bier-Marinade
24h