Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch, ohne Schwarte (siehe Tipp), fett
-
300
g Schweinefleisch, sehnenfrei (siehe Tipp)
nebo 300 g Schweinehackfleisch
Zubereitung
- Öl zum Einfetten
- 80 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 70 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Besprühen
- 20 - 30 g Zwiebel
- 1 Pck. Compound für bayerischen Leberkäse (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1214 kJ / 290 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 1557 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dunkle Grundsauce
4h 30min
Ciabatta
8h 30min
Kartoffelrösti
40 min
Coleslaw
10min
Forelle mit Sauce Hollandaise und Gemüse
50 min
Spaghetti aglio e olio mit Tintenfischringen
1h
Slow Cooking BBQ-Ribs
3h 30min
Weißes Stracciatella-Eis mit Früchten und Minzpesto
12h
Italienische Ciabattas
4h 30min
Gemüsecremesuppe im Thermomix Friend
35 min
Butter, selbst gemacht
10min
Schweine-Krustenbraten mit Senfsauce
4h