Bayerischer Leberkäse

Bayerischer Leberkäse

3.4 16 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 14hod. 30min.
4 Portionen

Suroviny

Vorbereitung (am Vortag)
  • Schweinebauch, ohne Schwarte (siehe Tipp), fett
    200 g
  • Schweinefleisch, sehnenfrei (siehe Tipp)
    300 g
    300 g Schweinehackfleisch
Zubereitung
  • Öl zum Einfetten
  • Crushed Ice (siehe Tipp)
    80 g
  • Wasser kalt, und etwas mehr zum Besprühen
    70 g
  • Zwiebel (volitelně)
    20 - 30 g
  • Compound für bayerischen Leberkäse (siehe Tipp)
    1 Pck.

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 1557 mg
Protein 24 g
Kalorie 1214 kJ / 290 kcal
Tuk 21 g
Vláknina 0.3 g
Sacharidy 1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...