
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch, ohne Schwarte (siehe Tipp), fett
-
300
g Schweinefleisch, sehnenfrei (siehe Tipp)
nebo 300 g Schweinehackfleisch
Zubereitung
- Öl zum Einfetten
- 80 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 70 g Wasser kalt, und etwas mehr zum Besprühen
- 20 - 30 g Zwiebel (volitelně)
- 1 Pck. Compound für bayerischen Leberkäse (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 290 kcal / 1214 kJ
- Protein
- 24 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 1 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 1557 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Truthahn mit Dörrobst-Semmelknödel-Füllung und Cranberry-Sauce
4hod. 30min
Ananas-Sorbet mit Crémant
2hod. 40min
Marzipan-Rohmasse
1hod. 10min
Curry-Putenbrust-Aufschnitt
1hod. 40min
Schweinefilet mit getrockneten Pflaumen
1hod. 20min
Rindfleischrouladen mit Rotkohl
2hod. 10min
Klassische Bratwurst
3hod. 30min
Joghurt-Kräuterkäsebällchen in Olivenöl
85hod. 25min
Slow Cooking BBQ-Rippchen
4hod.
Salzburger Bauernkrapfen
2hod.
Rote Paprika-Sauce (Ajvar)
55min
Rumpsteak mit Bratkartoffeln und Kräuterbutter
2hod.