Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 TL Salz
- 5 g Pfefferkörner, bunt
- 5 g Pimentkörner
- 5 g Wacholderbeeren
- 5 Lorbeerblätter, getrocknet
- 8 Nelken
- 1 TL Senfkörner
- 1500 g Rinderschulter (Schaufelstück) (siehe Tipp)
- 300 g Zwiebeln, geachtelt
- 750 g Rotwein, trocken
- 200 g Weinessig
- 2 Knoblauchzehen
- 1 TL Pfeffer
- 40 g Butterschmalz
- 200 g Möhren, in Stücken
- 60 g Tomatenmark
- 1 geh. TL Zucker
- 1 EL Speisestärke
- 3 EL Wasser
- 50 g Rosinen
- 20 g Mandelstifte, geröstet
- 20 g Zuckerrübensirup
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2600 kJ / 622 kcal
- Protein
- 53 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 2144 mg
Alternativní recepty
Ahornsirup-Senf-Kasseler
10 godz.
Haxen mit Wurzelgemüse, Bayrisch Kraut und Sauce
4 godz.
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30min
Sauerbratenragout
48 godz.
Hirschrücken mit Cranberry-Kompott, Pilz-Knödeln und Kürbis
2 Std. 30 Min
Kalbsrücken mit Aprikosen, Pfifferlingen und Schmorzwiebel-Stampf
1 godz. 10 min
Geschmortes Zitronen-Zimthähnchen mit Wurzelgemüse
1h 30min
Frikadellen mit Pilz-Rahm-Sauce und Kürbis-Kartoffelstampf
1 godz. 10 min
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5 Std. 20 Min
Ochsenbäckchen
5 Std.
Wirsingrouladen
1h 30min
Wildschweinbraten mit Knödeln und Rotkohl
10 Std. 45 Min