韭菜猪肉水饺

韭菜猪肉水饺

3.3 4 rating
Příprava 40min.
Celkový 45min.
4 人份

Suroviny

面团
  • 150 克
  • 中筋面粉
    300 克
  • 约½茶匙
    3 克
馅心
  • 猪肉肉糜
    300 克
  • 韭菜 切约2厘米段
    350 克
  • 麻油
    15 克
  • 料酒
    20 克
  • 生抽
    10 克
  • 约¼茶匙
    1 克
  • 白胡椒粉 约¼茶匙
    1 克
  • 5 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 912.9 mg
Protein 23.6 g
Kalorie 2257.2 kJ / 539.5 kcal
Tuk 21 g
Vláknina 4.3 g
Nasycený tuk 6.7 g
Sacharidy 61.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...