Zařízení & příslušenství
韭菜猪肉水饺
Příprava 40min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
面团
-
水150 克
-
中筋面粉300 克
-
盐 约½茶匙3 克
馅心
-
猪肉肉糜300 克
-
韭菜 切约2厘米段350 克
-
麻油15 克
-
料酒20 克
-
生抽10 克
-
糖 约¼茶匙1 克
-
白胡椒粉 约¼茶匙1 克
-
盐5 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
912.9 mg
Protein
23.6 g
Kalorie
2257.2 kJ /
539.5 kcal
Tuk
21 g
Vláknina
4.3 g
Nasycený tuk
6.7 g
Sacharidy
61.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
花样饺子
5 recepty/-ů
Čína
Čína