Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 罐 罐裝白色鷹嘴豆
香蒜黑胡椒雞胸
- 1800 克 水
- 300 克 雞胸肉 ,約2片
- 1 茶匙 鹽
- 1 ½ 茶匙 香蒜粒
- 2 小撮 黑胡椒粗粒
烤鷹嘴豆
- 1 大匙 特級橄欖油
- ½ 茶匙 鹽
- 1 小撮 黑胡椒粉
- ¼ 茶匙 匈牙利甜紅椒粉
- 冰水
優格凱薩醬
- 10 克 蒜頭
- 2 小撮 鹽 (volitelně)
- 90 克 希臘優格 ,原味
- 70 克 日式美乃滋
- ½ 茶匙 黑胡椒粗粒
- ½ 茶匙 魚露
- 40 克 帕瑪森起士粉
組裝
- 2 顆 蘿蔓生菜 ,取葉子,切塊
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2058.5 kJ / 492 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 31.3 g
- Tuk
- 28.1 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 7.4 g
- Sodík
- 1469.8 mg