Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lamb
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 52 - 70 oz leg of lamb, bone in (3.25-4.5 lbs)
- fine sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 garlic cloves, sliced
- vegetable oil, to brush
Mint Sauce
- ½ oz fresh mint, leaves only
- 4 ½ oz apple cider vinegar
- 1 ½ oz sugar
Vegetables
- 18 oz water
- 28 oz Yukon gold potatoes, halved or quartered if large
- salt, to season, to taste
- ground black pepper, to season, to taste
- 21 oz butternut squash, peeled, diced (1 in.)
- 12 oz fresh broccolini, trimmed, halved lengthwise
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2614 kJ / 624 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 Min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Steamed Frittata Egg Cups
45 Min
Beef Stroganoff
40 min
Boniatillo Cubano (Mashed Sweet Potatoes)
55 min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2 Std. 40 Min
Steamed Egg Cups
20 Min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5 godz. 20 min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 Min