Zařízení & příslušenství
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
Příprava 45min.
Celkový 2hod.
6 portions
Suroviny
Lamb
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
leg of lamb, bone in (3.25-4.5 lbs)52 - 70 oz
-
fine sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
garlic cloves sliced2
-
vegetable oil to brush
Mint Sauce
-
fresh mint leaves only½ oz
-
apple cider vinegar4 ½ oz
-
sugar1 ½ oz
Vegetables
-
water18 oz
-
Yukon gold potatoes halved or quartered if large28 oz
-
salt to season, to taste
-
ground black pepper to season, to taste
-
butternut squash peeled, diced (1 in.)21 oz
-
fresh broccolini trimmed, halved lengthwise12 oz
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
37 g
Kalorie
2614 kJ /
624 kcal
Tuk
34 g
Vláknina
6 g
Sacharidy
40 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Slow Cooked Corned Beef and Cabbage
6hod.
Tomato and Mushroom Spaghetti
25min.
Zoodles with Broccoli Pesto
Žádné hodnocení
Shredded Lettuce
10min.
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min.
Macadamia Chicken Over Tropical Fruit Paella
1hod.
Steamed Chicken Breasts
30min.
Broccoli Salad
5min.
Boiled Egg Mode
20min.
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50min.
Buffalo Chicken Wings
1hod. 5min.
Mushroom Risotto (TM6)
40min.