Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chimichurri Sauce
- 4 garlic cloves
- 3 ½ oz shallots, halved
- 1 oz fresh cilantro, leaves and tender stems
- ½ oz fresh parsley, leaves and tender stems
- 2 tbsp dried oregano
- 7 oz extra virgin olive oil
- 2 oz white wine vinegar
- 1 oz lemon juice
- 1 tsp dried chili flakes
- 1 - 1 ½ tsp salt, to taste
- 2 pork tenderloins (approx. 16-17 oz ea.)
Warm Rice Salad and Pork Filet
- ½ oz fresh parsley, leaves only
- 3 oz extra virgin olive oil
- 2 oz pickled capers, drained
- 2 oz lemon juice
- 1 ½ tsp salt, divided
- 35 oz water
- 9 oz long-grain rice
- 14 oz zucchini, cut in small cubes
- 10 ½ oz carrots, cut in small cubes
- 1 red bell pepper, cut in small cubes
- 1 yellow bell pepper, cut in small cubes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3443 kJ / 822 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 52 g
- Vláknina
- 4.5 g
Alternativní recepty
Swedish Meatballs with Gravy
30min
Paella
30min
Aji Verde Sauce
1 godz.
Chunky Guacamole
10 min
Tomato Crusted Salmon with Rice
30min
Fish Ceviche
3h 25 min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40min
Chimichurri Roast Chicken
1h 20min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 godz.
Crab Cakes
1 godz. 35 min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Creole Style Jambalaya
1 godz. 10 min