Zařízení & příslušenství
Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
Příprava 50min.
Celkový 2hod.
4 portions
Suroviny
Duck with Plums
-
star anise1
-
whole coriander seeds2 tbsp
-
boiling water7 oz
-
½ chicken stock cubechicken stock paste½ tsp
-
red wine vinegar3 oz
-
salt2 tsp
-
dark muscovado sugar4 tbsp
-
duck skin on (3-4.5 lb)52 - 70 oz
-
plums halved, pitted8
-
fresh bay leaves3
Cauliflower Potato Purée
-
cauliflower florets14 oz
-
russet potatoes peeled, diced (½ - ¾ in.)21 oz
-
whole milk8 ½ oz
-
unsalted butter diced1 oz
-
salt to taste1 - 1 ¼ tsp
-
ground nutmeg (volitelně)1 pinch
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
54 g
Kalorie
3617 kJ /
864 kcal
Tuk
51 g
Vláknina
6.9 g
Sacharidy
41 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min.
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
1hod. 15min.
Savory Three Cheese Tart
1hod. 50min.
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1hod.
Steak au Poivre
20min.
Lemon Caper Aioli
10min.
Swedish Meatballs with Gravy
30min.
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3hod. 35min.
Creamed Spinach
30min.
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min.
Baked Pork Loin with Creamy Mushroom Sauce and Rice
1hod. 20min.
Fettuccine Alfredo
40min.