![Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DADA48DB-9F3F-4636-A1B9-A394F4294142/Derivates/75482EBA-900D-4507-92A4-A556F678117F.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Duck with Plums
- 1 star anise
- 2 tbsp whole coriander seeds
- 7 oz boiling water
-
½
tsp chicken stock paste
nebo ½ chicken stock cube, crumbled - 3 oz red wine vinegar
- 2 tsp salt
- 4 tbsp dark muscovado sugar
- 52 - 70 oz duck, skin on (3-4.5 lb)
- 8 plums, halved, pitted
- 3 fresh bay leaves
Cauliflower Potato Purée
- 14 oz cauliflower florets
- 21 oz russet potatoes, peeled, diced (½ - ¾ in.)
- 8 ½ oz whole milk
- 1 oz unsalted butter, diced
- 1 - 1 ¼ tsp salt, to taste
- 1 pinch ground nutmeg
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3617 kJ / 864 kcal
- Protein
- 54 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 51 g
- Vláknina
- 6.9 g
Alternativní recepty
Gut Immunity Shot
5 Min
Lemon Pound Cake
2h
Warm Spinach and Artichoke Dip
20 Min
Zucchini & Sweet Potato Waffle with Smoked Salmon
1 Std.
Rosé Cream Puff Pastry
3h 30min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 Min
Steamed Egg Cups
20 Min
Potato Gratin (TM6)
1 Std. 10 Min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 min
Ground Bison Meat
35 min
Creamy pea soup
40 Min
Avocado Tuna Salad
5 Min