Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Duck with Plums
- 1 star anise
- 2 tbsp whole coriander seeds
- 7 oz boiling water
-
½
tsp chicken stock paste
nebo ½ chicken stock cube, crumbled - 3 oz red wine vinegar
- 2 tsp salt
- 4 tbsp dark muscovado sugar
- 52 - 70 oz duck, skin on (3-4.5 lb)
- 8 plums, halved, pitted
- 3 fresh bay leaves
Cauliflower Potato Purée
- 14 oz cauliflower florets
- 21 oz russet potatoes, peeled, diced (½ - ¾ in.)
- 8 ½ oz whole milk
- 1 oz unsalted butter, diced
- 1 - 1 ¼ tsp salt, to taste
- 1 pinch ground nutmeg
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3617 kJ / 864 kcal
- Protein
- 54 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 51 g
- Vláknina
- 6.9 g
Alternativní recepty
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55 min
Double Vanilla Ice Cream
12 Std.
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1h
Beef Stroganoff
40min
Swedish 'Meatballs' with Cauliflower Purée and Gravy
1h 40min
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Latkes
35min
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25min
Brandy Chicken Liver Pâté
3 godz. 25 min
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50 Min