
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Duck with Plums
- 1 star anise
- 2 tbsp whole coriander seeds
- 7 oz boiling water
-
½
tsp chicken stock paste
nebo ½ chicken stock cube crumbled - 3 oz red wine vinegar
- 2 tsp salt
- 4 tbsp dark muscovado sugar
- 52 - 70 oz duck skin on (3-4.5 lb)
- 8 plums halved, pitted
- 3 fresh bay leaves
Cauliflower Potato Purée
- 14 oz cauliflower florets
- 21 oz russet potatoes peeled, diced (½ - ¾ in.)
- 8 ½ oz whole milk
- 1 oz unsalted butter diced
- 1 - 1 ¼ tsp salt to taste
- 1 pinch ground nutmeg (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 864 kcal / 3617 kJ
- Protein
- 54 g
- Tuk
- 51 g
- Sacharidy
- 41 g
- Vláknina
- 6.9 g
Alternativní recepty
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Rich Chocolate Tart with Pear Curls
Žádné hodnocení
Five-Seed Bread
1hod. 50min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1hod.
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7hod. 20min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10min
Beef Stroganoff
40min
Steamed Sliced Fennel Bulbs
25min
Keto Cranberry Sauce
20min
Soy Chicken with Bok Choy
40min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30min